Line Carrier julkaisee uuden OneFeed™ -sovelluksen ja kehittää tekoälyratkaisua

Tiedotteet
line carrier kuvituskuva

SFG yhtiöt Oy -konserniin kuuluva Line Carrier Oy on julkistanut tänä syksynä useita ajankohtaisia kehitysprojekteja.

Uusi OneFeed™ on viestintäsovellus, joka tuo monikanavaisen asiakaspalvelun näppärään mobiilisovellukseen. Sovellus mahdollistaa sähköpostin, tekstiviestien, puheluiden, chatin ja WhatsApp Business-viestien käsittelyn helposti yhdestä feedistä. OneFeed™ on helppo tapa perustaa monikanavainen asiakaspalvelu ilman suuria investointeja, ja sen avulla asiakasviesteihin voidaan vastata ketterästi missä ja milloin tahansa.

OneFeed™ sovellus julkaistaan yrityskäyttöön syksyllä 2023.

Lue tiedote:

Line Carrier kehittää myös tekoälypohjaista puheentunnistustyökalua asiakaspalveluun. Puheentunnistuksen avulla asiakaspalvelua voidaan nopeuttaa, asiakaspalvelutyötä tehostaa ja asiakaspalvelun laatua parantaa kustannustehokkaasti.

Tekoälypohjainen puheentunnistus voidaan integroida asiakaspalvelujärjestelmään, jossa se toimii asiakaspalvelijan työtä helpottavana apurina.

Lue tiedote:

Line Carrier Oy on osa SFG yhtiöt Oy -konsernia

SFG yhtiöt Oy on kotimainen konserni, joka on keskittynyt asiakaspalveluun, teleoperaattoritoimintoihin ja asiakaspalvelujärjestelmien kehittämiseen. Konserniin kuuluvat yhteydenpito- ja operaattoripalveluita tarjoava Line Carrier Oy sekä ulkoistetun asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon ammattilainen Oy DialOk Communications Finland.